Menu

header photo

Workshops

Feesten en partijen
Bent u van plan om een themafeest te geven zoals een vrijgezellen-, studenten- of een personeelsfeest? Wij verzorgen diverse diensten en arrangementen voor bedrijven en particulieren in tropische sfeer. Stel gerust uw eigen pakket samen. 

Workshops
Tijdens de workshop ligt de nadruk voornamelijk op gezelligheid. Afhankelijk van het niveau en de lengte van de workshops worden verschillende danspasjes, figuren en diverse combinaties van bachata en merengue aangeleerd op een ontspannen, swingende en makkelijke manier, zodat iedereen lekker mee kan doen en uitsluitend een leuke danservaring beleeft. Een workshop kan ook gecombineerd worden met een flitsende dansshow.  Uiteraard kunt u ons inhuren voor uw feest, jubilea of anders. Er zijn vele combinaties mogelijk! info@bachatadansschool.nl

Dansshows
Wilt u een tropisch tintje aan uw evenement geven d.m.v. een professionele dansshow met spetterende choreografie? Dan is het Bachata Showteam de geschikte dansformatie hiervoor, gespecialiseerd in het brengen van entertainment-shows en exclusieve bachata choreografieën op allerlei grote feesten en evenementen zoals de Latin Dance Night, Oosterpoort, Noorderzon Festival, KEI-week, en Bommen Berend.

Privé-lessen
Voor ieder die graag ongestoord en sneller de bachata passen en figuren wil leren, biedt de Bachata Dansschool de mogelijkheid op individuele behoeften afgestemd en zijn twee- tot driemaal zo effectief als groepslessen. Je kan op elk moment met de les beginnen, de inhoud van de les mee bepalen, de hoeveelheid lessen per week kiezen op een vast tijdstip of op afspraak met de docent.